NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi u suradnji s Institutom društvenih znanosti Ivo Pilar,

Hrvatskim studijima te Udrugom specijalne policije iz Domovinskog rata provodi tri istraživanja:

istraživanje percepcije branitelja o preferiranim aktivnostima unutar braniteljskih udruga, istraživanje socijalne spoznaje kod branitelja te istraživanje kohezije i grupnih procesa u braniteljskoj populaciji.

Do sada je istraživanje provedeno u Zagrebu, Vinkovcima, Gospiću, Sisku, Varaždinu, Bjelovaru i Karlovcu, a u prikupljanju podataka pomogli su nam Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade „Tigrovi“, Udruga veterana 150. brigade , Udruga ratnih veterana 9. gardijske brigade „Vukovi“, Udruga ratnih veterana 7. gardijske brigade „Puma“, Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“, Udruga ratnih veterana 5. Gardijske brigade „Sokolovi“, HVIDR- a Bjelovar i Udruga specijalne policije Bjelovar – Omege.

Zato vas pozivamo da nam pomognete u našoj misiji te ispunite upitnik na ovome linku — tako još jednom pridonesete krojenju povijesti i promicanju pozitivne slike branitelja u javnosti.

Važno je napomenuti da se sva istraživanja provode anonimno, a svi će se rezultati obrađivati na grupnoj razini kako bi se dobila slika o braniteljima kao jedinstvenoj populaciji. Također zadovoljavaju sve etičke standarde psihološke struke. Sami podaci dobiveni u ovom istraživanju neće biti dostupni niti će se na bilo koji način koristiti izvan ovog istraživačkog projekta.

Unaprijed zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.