NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Fotogalerija - otvorenje izložbe "U sjeni vidljivog", akademskog slikara i kipara Marijana Zajeca Kozea.

Izložbom „U sjeni vidljivog“ obilježava se 10 godina profesionalnog stvaralaštva umirovljenog hrvatskog branitelja i pripadnika Crnih mambi – Marijana Zajeca Kozea.   

Na otvorenju su uz autora bili prisutni i brojni cijenjeni gosti među kojima su Marko Ratković – izaslanik Ministarstva hrvatskih branitelja RH, umjetnik i fotograf Stephan Lupino te voditelj ureda za branitelje Grada Zagreba – Miodrag Demo koji je otvorio izložbu.

Izložba obuhvaća dvadesetak radova, među kojima su slike izvedene kombiniranom tehnikom i skulpture od bronce te inoksa i mjedi, a predstavljaju izabrana djela iz tri različita ciklusa. Svako od djela iz navedenih ciklusa progovara o osebujnom životu i stvaralaštvu Marijana Zajeca Kozea, pri čemu se, među ostalim, U sjeni vidljivog, kroz umjetnička djela razotkriva i njegova priča

Posjetite nas radnim danima: ponedjeljak, utorak, srijeda, petak:  10-15h , četverkom: 11-18h

 

GALERIJA SLIKA

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.