NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH pripremila je za srijedu, 13. siječnja u 18 sati, otvorenje izložbe "U sjeni vidljivog" – akademskog kipara i slikara te hrvatskog branitelja Marijana Zajeca Kozea. Izložba predstavlja odabrana djela iz tri različita ciklusa, koja daju uvid u svestrano i plodonosno te iznimno kvalitetno stvaralaštvo autora. Odlikuje ga autentičan pristup slici i skulpturi, u kojem se nerijetko preklapaju osobne i univerzalne teme.

Izložba će se održati od 13. siječnja do 4. veljače, a bit će je moguće pogledati radnim danima ponedjeljak, utorak, srijeda, petak od 10 do15 sati te četvrtak od 11 do 18 sati u Galeriji specijalne policije.

NAPOMENA
Zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, sukladno propisanim mjerama, u prostoru galerije istovremeno može biti prisutno najviše 20 osoba. Molimo da svi nazočni, uz ispravno nošenje maski za lice, zadrže fizičku distancu od najmanje 2 metra (1 osoba na 4 m 2 ) te se suzdrže od međusobnih kontakata u prostoru galerije. Hvala.

Radujemo se Vašem dolasku.

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.