NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Priopćenje Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi povodom ponuđene ostavke generala Krstičevića

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi ovim putem želi iskazati bezuvjetnu podršku svom ratnom zapovjedniku , generalu Damiru Krstičeviću.

Nebrojeno puta dokazao je svoju kvalitetu, čast i sposobnost, kako u ratu tako i u miru. Smatramo kako bi hrvatski branitelji, i hrvatska vojska mnogo izgubili njegovom ostavkom.

Hrvatski branitelji, pokazali su tokom katastrofalnih požara u Dalmaciji kako stoje na raspolaganju svom zapovjedniku, te su članovi naših udruga koje gravitiraju na tim područjima odmah priskočili u pomoć, i stavili se  na raspolaganje pri prevenciji i gašenju požarom zahvaćenih područja.  Kao i pred par godina kada su nas zadesile poplave na području Slavonije, hrvatski branitelji iznova su  pokazali snagu svog zajedništva i ljubav prema Domovini, te brzom organizacijom priskočili u pomoć svom narodu.

Nadamo se kako će naš general kao i dosada,  i ubuduće časno obavljati svoju dužnost na mjestu Ministra Obrane RH.

RAZVOJNA SURADNJA

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb