NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Počela je humanitarna akcija Udruge ratnih veterana 9.Gardijske Brigade legendarnih ličkih Vukova kojom želimo pomoći OB Gospić u kupnji respiratora i monitora za praćenje vitalnih funkcija potrebnih za borbu protiv virusa COVID-19.

Pokažimo da imamo veliko srce i ujedinimo se kao i u Domovinskom ratu i pomozimo OB Gospić.

Pozivamo sve građane naše ponosne Ličko-Senjske Županije, poduzetnike,obrtnike, udruge, jedinice lokalne samouprave,javna poduzeća i ustanove, a posebno pozivamo političke stranke, nezavisne liste, Liste mladih čiji je osnovni cilj služenje građanima da sukladno svojim mogućnostima uplate sredstva za ovu plemenitu akciju. Također pozivamo i sve naše iseljene Ličane diljem Domovine i svijeta da se odazovu ovoj humanoj akciji.

Pošto se radi o vrlo skupim uređajima čija cijena prelazi 200 000 kn svaka uplata je važna i dragocjena.

Akcija prikupljanja sredstava traje od danas do 15.04.2020.g. Sredstva možete uplatiti na posebni račun otvoren za humanitarnu akciju:

Primatelj: URV 9. GBR VUKOVI - ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU ZA OB GOSPIĆ IBAN: HR2523400091511066943 PBZ banka Svrha uplate: Za humanitarnu akciju „ZAJEDNO U RATU,ZAJEDNO U MIRU ZA OB GOSPIĆ“ Za uplate iz inozemstva BIC (SWIFT) code: PBZGHR2X

Hvala Vam unaprijed, pokažimo veliko Hrvatsko srce uz našu krilaticu: ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU ZA OB GOSPIĆ

 

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.