NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Zagreb, 27. veljače - Načelnika Glavnog stožera OSRH generala zbora Mirka Šundova, u povodu završetka mandata, u oproštajni posjet primio je predsjednik Zbora udruga HGP Krešimir Maretić. General Šundov, koji 3. ožujka ove godine odlazi u mirovinu, zahvalio je ZUV HGP-u na uspješnoj suradnji proteklih godina te im uručio zahvalnicu i naglasio da je jedna od najvažnijih zadaća braniteljskih udruga da se zabilježi istina o Domovinskom ratu koja će za stotinu godina biti valorizirana drugačije nego danas. Dodao je kao se nakon 30 godina provedenih u vojsci zapravo raduje mirovini jer mu daje prostora za podučavanje kadeta, novih generacija u vojsci, kojima treba prenijeti pobjednički duh Domovinskog rata te da će se posvetiti pisanju s posebnim naglaskom na slavne dane nastanka Hrvatske vojske.

Predsjednik ZUV HGP Maretić, u ovoj je prigodi zahvalio generalu Šundovu na potpori koju je u svom mandatu pružao udruzi te mu uručio zahvalnicu i poželio mu uspjeha u daljem radu i životu.

Prijemu su nazočili i predstavnici članica ZUV HGP-a.

 

 

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.