ZUV HGP na obilježavanju Dana OSRH, Danu HV i Danu HKV

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi sudjelovao je na 28. obljetnici

obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske, Danu Hrvatske vojske i Danu Hrvatske kopnene vojske.

Prilikom toga Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi zajedno sa predsjednikom udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata RH Zoranom Marasom te Savjetnikom predsjednica RH Antom Deurom  položen je vijenac ispred spomenika u Krančevićevoj ulici na mjestu gdje je prvi puta postrojena Hrvatska vojska i policija.

Nakon polaganja vijenca izaslanstva Zbora sudjelovalo je na svečanosti povodom 28. obljetnice obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske, Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske koja je bila priređena u Lisinskom.

 


 

                    

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.