NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Povodom međunarodnog dana volontera  udruga psihologa „Feniks“ organizirala je 05. prosinca 2013. godine predavanje na Hrvatskim studijima o važnosti i mogućnostima volontiranja

.  Tom prilikom  izložili smo svoj projekt i pozvali sve zainteresirane da se priključe u provedbi istoga.

Volonterstvo je izuzetno važno za razvoj civilnoga društva i stoga je važno animirati što veći broj mladih ljudi da se uključe u neke oblike volontiranja i na taj način daju svoj doprinos razvoju  i boljitku društva.  Za volontiranje je važno imati  dobru volju, volju za učenjem i pozitivan stav, a kroz volontiranje  mogu se proširiti znanja, steći nova iskustva, upoznati nove ljude i ono najvažnije može se pomoći drugome.

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi  usmjeren je na povezivanje studenske i braniteljske populacije kroz volontersko djelovanje na aktualnim projektima, a svrha takve suradnje je  bolja integracija braniteljske populacije u civilno društvo  i promicanje pozitivne percepcije hrvatskih branitelja   kao i  promicanje i očuvanje vrijednosti Domovinskog rata.

Pogledajte slike sa radionica u našoj —galeriji—

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.